blog

Mušie krídla - ako vybrať to správne vrátane príslušenstva?

Reklamné vlajky, mušie krídla alebo tiež bowflagy, ako ich môžete poznať, sú modernou a pútavou formou prezentácie vašej spoločnosti alebo produktov. Vlajky je možné využívať ako v interiéroch, tak aj exteriéroch, sú k dostaniu v rôznych veľkostiach od 2,0 až po 5,0 metrov s rôznymi typmi základní. V našej ponuke sa najviac predávajú vlajky kvapkovitého alebo vejúceho typu. Z hľadiska kvality prevedenia medzi nimi nie je rozdiel, výber je iba o tom, čo sa vám viac páči alebo viac vyhovuje pre typ propagácie.

Muší křídla

Kvapkovitá

Svojím tvarom pripomína slzu alebo aj mušie krídlo. Je vhodná do interiérov aj exteriérov. Jej inovatívny tvar zaisťuje, že sa vlajka vo vetre otáča, ale súčasne vždy zostáva napnutá a tým pádom je jej potlač stále dobre viditeľná. Konštrukcia aj tlač sú ľahkého a zároveň odolného spracovania a nevadí im vietor, ani dážď.

Muší křídla

Vlajúce

Jej tvar vychádza z peria alebo aj plutvy. Opäť sa hodí ako do interiérov, tak aj do exteriérov. Vďaka ľahkému spracovaniu a pritom odolnej konštrukcii táto vlajka zaisťuje ohnutie pri náporoch vetra a naopak sa vďaka usadeniu do základne bude vždy otáčať práve v smere fúkania.