blog

Rozdiely medzi základnými typmi jednostranných roll upov

Zháňate roll upu, ale neviete si rady s výberom? Na trhu je veľké množstvo týchto reklamných stojanov a niekedy nie je ľahké sa v nich vyznať. Vybrali sme z našej ponuky jednostranné roll upy, ktoré vám v tomto článku trochu priblížime.

Roll Up banner

Roll Up Economy

Najlacnejší variant roll upu na trhu. Základný model v hliníkovom prevedení, s taškou na prenosy bez polstrovania, zaklapávacia lišta a otočné nohy pre lepšiu stabilitu. Nie je vhodný na časté prenášanie.

Roll Up banner

Roll Up Standard

Vylepšený základný model roll upu, leštený hliník s čierno lakovanými bokmi a pacičkami na nohách. Taška s polstrovaním, vhodnejšia pre častejšiu prepravu. Vďaka vyššej váhe je stabilnejší ako variant Basic.

Roll Up banner

Roll Up Premium

Prémiový model, leštený hliník s čierno lakovanými bokmi a pacičkami na nohách. Obsahuje vnútorný stabilizátor a závažie pre maximálnu stabilitu. Polstrovaná taška obsahuje navyše textilnú ochrannú vložku.

Roll Up banner

Roll Up Exclusive

Roll up s exkluzívnym designom a výbornou stabilitou. Má teleskopickú tyč a kvalitnú tašku. Najväčšia pridaná hodnota tohto roll upu je predovšetkým v špičkovom dizajne.

Roll Up banner

Roll Up Cassete

Roll up Cassette je vhodný pre náročných klientov, ktorí požadujú veľmi častú výmenu alebo striedanie grafiky. Tú umožňujú výmenné kazety, v ktorých je grafika upevnená. Kazeta je možné zo strojčeka ľahko vybrať a nahradiť inú, v ktorej je pripevnená nová grafika.